Anderen over Sophie

 

Ik kies ervoor alle reacties over mij te verzamelen. Ik kies er ook voor negatieve geluiden hier te plaatsen. Waarom? Omdat ik selectief ben in mijn klantkeuze en een bepaalde werkwijze heb die niet bij iedereen past. Ik sta achter mijn werkwijze en ben me er van bewust dat dit niet altijd past bij de wensen van een klant in een club of massagesalon. 

 

 

Hoi sophie,
Ik kom net terug en jij vroeg mij toen hoe ik het vond en ik wist ff niet wat ik moest zeggen ik was sprakeloos eigenlijk, ik zei fijn maar dat was volgens mij niet het antwoord waar je op zat te wachten. Nu als ik er verder over na denk heb ik nog steeds geen woorden er voor en nog steeds sprakeloos maar dat is positief want het was voor mij een van de beste ervaring die ik mocht ontvangen ik zag aan je dat je er volledig voor ging en alle aandacht van jezelf in stak mentaal en lichamelijk. Bij mij sloeg er een vonk over en hoop dat je dat ook heb ervaren. Bedankt voor onze ontmoeting en de sprakeloze massage en tot snel weer!

 

 

Erotische massage 1.5 uur
25-4-2023
Sophie is een zeer bekwame en ervaren masseuse en kan een sfeer van vertrouwen en ontspanning
creëren. Ik was nogal zenuwachtig de eerste keer en ze hielp mij de spanning los te laten. Ze is een
erg vriendelijke en ook hele mooie dame.
Door middel van zachte aanrakingen en sensuele bewegingen weet ze me erg te prikkelen. Sophie
wisselt body to body af met verschillende massagetechnieken. Ik vond dit een erg goede combinatie
van sensualiteit en ontspanning. Ik had een erotische massage van 1,5 uur genomen en ze weet het
heel erg goed op te bouwen met een lekker hoogtepunt op het eind.
Ik ben later nog voor een tweede keer bij haar langs geweest, omdat je elkaar al een keer gezien hebt
was er nu meer connectie tussen ons en dat maakte het leuker. Doordat Sophie mij nu een beetje
kende wist ze wat ik lekker vond. Ook creëerde ze nu een meer gepersonaliseerde erotische massage
wat erg plezierig was. Ze experimenteerde ook met wat andere technieken en de massage was wat
speelser in het algemeen wat erg leuk en lekker was.
Ik vond het echt een transformerende en opbeurende ervaring en kwam met een heel ontspannen
en gerevitaliseerd gevoel thuis. Een massage door Sophie is dan ook zeker een aanrader.

Tantra massage 

3-5-2023

 

En dan kom je op en dag de website van Sophie La Vie tegen... Elke dag ontmoet ik nieuwe mensen, maar soms springt er iemand flink bovenuit. En Sophie is zo'n bijzondere ontmoeting. Eerst al via haar website en podcasts. Nog zonder haar echt ontmoet te hebben, was er een bijzondere aantrekkingskracht. En die bleek meer dan te kloppen. Afspreken ging makkelijk en snel via WhatsApp. Ik had al de nodige ervaring met tantra. Daarom dus gekozen voor 1,5 uur tantra massage met Sophie. Een beetje gezonde spanning tijdens het wachten in de prachtige locatie van La Femmes. Zou de klik die er online was ook in het echt zijn? Sophie is een mooie verschijning. Verzorgd, open blik, geïnteresseerd, filoSOPHIEs en een tikje mysterieus. Na een gezellige kennismaking op de kamer was het tijd om samen te douchen. En daar begint het spel van voelen, aantrekken, intimiteit en verbinden. Klinkt wat zweverig misschien? Dat is het zeker niet. Het is juist heel mooi als je (zeker als man) over kunt geven aan je gevoel en kunt zijn in het moment. Het warme water en de zachte handen over mijn rug. Het kippenvel stroomt nog steeds van mijn nek tot onder in mijn rug als ik dit schrijf. Afdrogen en op de buik op bed. Een deken over me heen en de tantrische ervaring van aanraken, strelen, knuffelen, voelen, ontspannen wordt nog verder opgebouwd. Wat een energie! Dit is niet vooraf in een wensenlijst of script op te stellen. Je geeft je over aan Sophie en hebt nog maar 1 focus: genieten met en van elkaar op een manier die voor velen onbekend terrein is. Compleet ontspannen het gevoel krijgen dat je helemaal tot rust komt. Pijnplekken ruimte geven en opruimen. Maar vooral genieten van de energie die er is met elkaar. Sophie die het ene moment teder en zacht en dan weer stevig en zelfbewust met je bezig is. Heerlijk warme olie die het contact letterlijk vloeiend maakt. 😉 Twee lichamen die meer zijn dan een fysieke aanraking. Twee verschillende zielen, met eigen ervaringen, levenslessen en ontdekkingstochten, die samensmelten tot een bijzondere ervaring op bed. De wereld om ons heen is er even niet meer. En dan blijkt dat 1,5 uur voorbij vliegt, helaas. Langzaamaan weer landen. En een gevoel alsof ik 3 weken vakantie heb gehad. Dank je wel Sophie! Samen nog even heerlijk douchen en kletsen tijdens het opruimen en schoonmaken. Na meer dan 20 jaar van zoeken, ervaren en leren heb ik eindelijk iemand gevonden die tantra echt in een pure vorm beheerst in de praktijk. Dit smaakt naar meer; heel veel meer. Ik heb niet veel met voetbal, maar ik ga toch de 'foute' vergelijking maken: Sophie is Champions League niveau. Behandel haar met aandacht en respect, want dat is wel het minste wat ze verdiend. Topper! Tot snel!

 

Erotische massage 

20-4-2023 

 

Toen ik onlangs weer eens een bezoekje wilde brengen aan massagesalon La Femme in Amersfoort zag ik dat een nieuwe masseuse de gelederen had versterkt, luisterend naar de naam Sophie la Vie. Nieuwsgierig geworden, belandde ik op haar site, die zeer de moeite waard is. Dat geldt ook voor haar podcast, waarin diverse aspecten van het sekswerk aan bod komen. Ik juich het zeer toe dat dames uit het vak hun ervaringen delen, aangezien er aan sekswerk nog vele vooroordelen kleven. Voor mij was het duidelijk: ik wilde heel graag eens kennismaken met deze dame, die duidelijk niet op haar mondje is gevallen. Ze komt zelfverzekerd over en weet duidelijk wat ze wil. Ik heb de ontvangst als zeer hartelijk ervaren en was na een gezellig samenzijn onder de douche benieuwd naar wat komen ging. Sophie gaf in een van de podcasts aan echt te kunnen masseren en daar bleek geen woord van gelogen. Stevige technieken werden feilloos gecombineerd met zachte strelingen en body to body. Waar sommige masseuses nogal eens in herhaling vallen, was daar bij Sophie geen sprake van waardoor het makkelijk was om me aan haar over te geven. Gevangen in haar microkosmos van opwinding en ontspanning kwam na enige tijd het moment om me om te draaien. Ik ervaar het altijd als teleurstellend als masseuses snel naar het hoogtepunt toewerken en daarbij weinig variatie aan de dag leggen. Gelukkig heeft Sophie een flinke trukendoos waar ze gretig uit put. Snelle bewegingen en stevige grepen werden afgewisseld met zachte, gekmakende penismassagetechnieken en body to body. Hoewel ook andere lichaamsdelen werden meegenomen, lag de focus nu duidelijk op de penis. Het genot was dusdanig intens dat het hoogtepunt niet alleen onvermijdelijk was, maar ook dat ik erg nieuwsgierig ben geworden naar haar edging-penismassage. Iets voor de volgende keer wellicht. Na 1,5 uur kwam er een einde aan deze heerlijke erotische reis, die voor herhaling vatbaar is. Sophie is een aanwinst voor La Femme en ik wil haar bedanken voor de fijne tijd samen.

 

14-8-22

 

gisteren een tantra massage na afspraak mogen krijgen. 
Ze geeft een hele professionele ontspannings en tantra massage, waarbij ze speels je trillingen door je lijf laat maken. En heel goed aanvoelt wanneer ze even een andere plek moet aanraken. Ze straalt warmte uit en laat dit via haar sensuele aanrakingen bijna letterlijk je lichaam instromen.
Ze is ook verassend lief, open, gezellig en een heel mooie sensuele jonge vrouw.
Ik heb genoten van het uurtje naakt samen zijn met haar op het bed..

Escort 

 

Toen ik Sophie voor de eerste keer ontmoette was ik gelijk erg onder de indruk. Een erg aantrekkelijke en sensuele vrouw EN zeer onderhoudend in het gesprek en heeft humor! Ze is ambitieus en weet wat ze wil. Dat gevoel is alle keren daarna dat wij met elkaar afspraken alleen maar meer geworden. Je kunt overal met haar verschijnen en qua intimiteit is zij elke weer een genot kan ze je heerlijk verrassen!!

 

 

Na een afspraak gemaakt te hebben mocht ik Sophie bij mij thuis ontvangen. Direct na binnenkomst was de sfeer al goed. We hebben een fijn gesprek gehad met een wijntje er bij. Met Sophie kan je makkelijk praten over verschillende onderwerpen, ze is oprecht, open en geïnteresseerd, met een mysterieus en ondeugend randje. Ik voelde mij snel op mijn gemak waardoor we ook diepgang konden krijgen in het contact.
Sophie is erg aantrekkelijk en sensueel, ze voelt goed aan wat je wilt. Het contact tijdens de date was erg goed, ze had veel aandacht voor me en wist me te verassen. Ze is een gevoelsmens die oprecht een connectie met je kan maken. De tijd vloog voorbij maar ik had op geen enkel moment een gehaast gevoel, het was een erg fijne date.

 

Een bijzondere vrouw voor geweldige ervaring. Niet makkelijk te peilen, mede door de diepgang en tegelijk de mysterieuze ondertoon. Ze voelde mij goed aan en wist mij toch steeds weer te verassen door de plezierig wendingen tijdens de date. Een nadeel is er wel de tijd vliegt voorbij.
Zeker een vrouw om vaker te zien. 

 

Sophie is op zoveel fronten een geweldige vrouw. Ze is slim, grappig, invoelend, sensueel en oogverblindend knap. Ik heb veel van haar geleerd, ook over mezelf, en bijzondere ervaringen samen opgedaan. Neem bij voorkeur de tijd samen.
De high end club waar je kan afspreken is zeker een fijne locatie, maar Sophie is als een vis in het water in elke setting, dus je kunt haar ook prima uitnodigen op reis en andere chique uitjes.
Er valt zoveel te beleven, dat je het niet bij één keer wil houden is mijn ervaring… maar ontdek dat zelf.

 

Club 

 

21-2-2023

 

Afspreken met Sophie ging soepel. Een hotel was op korte termijn een uitdaging, dus werd het de Club. 

Sophie was duidelijk; ‘uurtje’ was tekort en een jacuzzi was gewenst... Ik kan mij voorstellen dat niet iedereen op deze duidelijkheid zit te wachten, maar ik vond het geweldig…

Het bad, de sensuele massage, het was ultiem relaxen. Sophie is grappig, slim en mooi, heeft een zacht, curvy figuur maar een kogelrond en keihard kontje (excusez le mot). Of wij een ‘connectie’ hadden weet ik niet, maar ik vond het geweldig en extreem sensueel… wordt vervolgd…

 

Vandaag was ik sinds lange tijd weer bij deze nette club naar binnen gegaan. Het werd weer eens tijd sinds mijn debacle met ..... Enfin, ik koos aanvankelijk voor ..... Knappe dame.
Maar toen kwam het; een klikgesprekje op de witte bank. De dame was vrij duidelijk, ze gaf wel even aan hoe het werkt met haar. Een hoogdravend gebral over authentiek zijn, een connectie zoeken, dat zij heel anders is dan de doorsnee dame uit het HIGH CLASS segment. Ergens tussendoor gaf ze aan een match te ervaren. Echter toen ik aangaf dat ik niet per se in bad hoef met een drankje, maar dat een gezamenlijke douche vooraf voor mij evengoed prettig was, betrok haar gezicht. Evenals de tijd van een uur, dat was voor haar niet voldoende om een connectie te maken. En in een uur wist ze.dan ook niet of dat tot intimiteit zou leiden want ja...ze wilde niet aan de klok denken, wilde alleen toegeven aan haar autenticiteit. Ik voelde het al aankomen.
Dus ik besloot tot duidelijkheid. Ik kom bij ... voor een intiem samenzijn waarbij sex de hoofdrol speelt. En natuurlijk is dat het prettigst als er een klik is, dat je beiden geniet en dat er ruimte is voor een gesprekje. Maar om minimaal anderhalf uur te boeken waarbij mevrouw bepaalt hoe lang we in bad blijven keuvelen met dure drankjes en waarbij de sex niet vanzelfsprekend is maar een voortvloeisel uit de connectie die ontstaat, daar kan ik kort over zijn.
Dat is me te vrijblijvend. Ze stond op, liet haar telefoon flikkeren en bitste me toe dat we toch geen match waren. En daar ging ze.
Enigszins ontgoocheld van dit tafereel besloot ik om te gaan, terwijl de mooie, lieve, en lekkere ... nog beschikbaar was. Maar mij was de lust helaas vergaan, van zoveel misplaatste arrogantie en schijnautenticiteit.
.... je leest dit.
Je had gelijk, we waren geen match.
Wederom een farce in deze club.