Het Calm Connection Traject

Een traject van meerdere afspraken waarbij de ontwikkeling van gebalanceerde en gezonde seksualiteit centraal staat. Dit traject is voor jou als je weinig ervaring hebt met seks, vastloopt in bepaalde seksuele onderwerpen of jezelf en je seksualiteit beter wil begrijpen. 

Voor wie is het Calm Connection Traject ?

Dit traject bied ik zowel aan voor mannen als vrouwen. Het traject is maatwerk maar in de regel zijn dit de mensen die het meeste baat hebben bij een traject:

  • Voor als je geen of weinig ervaring hebt met seks
  • Vastloopt in bepaalde onderdelen van seksualiteit. Denk aan zelfbeeld , zelfvertrouwen, loslaten. Maar ook lichamelijk zoals erectieproblemen of pijn bij het vrijen.
  • Als je jezelf, en je seksualiteit, beter wil begrijpen en in een veilige setting wil experimenteren

Waarom kiezen voor het Calm Connection Traject ?

Seksualiteit is een onderdeel van je welzijn. Seks heeft effect en invloed op verschillende onderdelen van zowel je lichaam als je psyché. Seksualiteit is tevens een onderdeel van onze gezondheid dat vaak niet de aandacht krijgt die het verdiend. En dat terwijl seksualiteit vaak gelinkt is aan allerlei andere aspecten in je leven: Hoe je je voelt, je zelfvertrouwen, je energielevel, de mate van verbondenheid met jezelf en anderen, je productiviteit en zo kan ik nog erg lang door gaan.

Verbondenheid met andere mensen is een levensbehoefte van elk mens. Seks is een manier om te verbinden met jezelf en andere mensen. Seks kan je ook minder verbonden laten voelen met jezelf of anderen. Dit is waar het Calm Connection traject op inspeelt. Zodra we gaan werken aan onze seksualiteit zie je een rimpeleffect naar andere gebieden van je leven.

Het Calm Connection Traject neemt je mee naar de basis van seksualiteit. We beginnen met een ontdekking van jezelf, daarna van je bedpartner, daarna gecombineerd. We ontleden seksualiteit van verwachtingen en taboes en creëren de veiligheid die nodig is om te gaan ontdekken. We gebruiken technieken uit de tantraleer, mindfulness en seksuologie.

Al met al is dit traject een cadeau voor jezelf waarbij je niet alleen effect zou zien op je seksualiteit maar je waardevolle inzichten gaat verkrijgen over jezelf die je de basis kunnen geven structureel iets aan te passen daar waar je dat wil.

Waarom ik het Calm Connection Traject aanbiedt

De Calm Connection Trajecten geven mij de meeste voldoening, zingeving en plezier in mijn werk.

Mijn jarenlange ervaring als sekswerker gecombineerd met mijn psychologische kennis geven me de mogelijkheid om iemand verder te helpen dan enkel het aanbieden van een seksuele dienst. Verbinding & intimiteit zijn 2 kernwaardes in mijn werk en ook de voorwaarde voor een vervullend contact met andere mensen.

Er zijn talloze ontmaagding services vanuit escortbedrijven waarbij je geholpen wordt om eenmalig (penetratie) seks te ervaren. In mijn ogen is dit niet de manier om seksualiteit te ervaren. Seksualiteit heeft zoveel meer lagen waar we respect voor mogen hebben en een ontmaagdingservice voldoet hier niet aan. Het Calm Connection Traject neemt je mee in alle stappen van seksualiteit en de basis van seksualiteit. Het leert je dat seksualiteit meer is dan seksuele handelingen.

Praktische zaken rondom het Traject

Hoeveel afspraken: Tussen de 4, 6 of 8 afspraken. Op voorhand te bepalen aan de hand van je intake formulier en het intake gesprek.

Interval tussen de afspraken: 4, 6 of 8 weken. Op voorhand te bepalen aan de hand van je intake formulier en het intake gesprek.

Locatie:

Het is mogelijk af te spreken op mijn werkplek in Amersfoort. Ook is het mogelijk om af te spreken op en locatie die jij uitgekozen hebt, zoals bij jou thuis.

De investering

Het Calm connection traject is maatwerk, samen zoeken we naar de meest passende vorm voor jou. 

 

Een prijsvoorbeeld: 

Gratis online intake + digitale vragenlijst

Fysiek intake gesprek van 2 uur 

2 uur online, telefonisch of fysieke ondersteuning 

4 afspraken van 3 uur

 

Totale investering € 1880,- 

Na of tijdens het intakegesprek worden de hoeveelheid afspraken bepaald.  Ter garantie van je commitment dient het bedrag vooraf betaald te worden. Lukt het je niet vooraf te betalen is in overleg termijnbetaling mogelijk. Een BTW factuur is mogelijk. 

Een prijsdaling van bijna 35 procent voor het Calm Connection traject.

Niet omdat mijn bedrijfskosten zijn gedaald of omdat ik minder omzet of winst per maand nodig heb, maar omdat ik ervan overtuigd ben dat de waarde van dit traject voor zowel mijzelf als mijn cliënten te hoog is om voor sommigen boven het persoonlijke budget uit te stijgen.

Intimiteit, warmte, seksualiteit, zelfexpressie en verbinding zijn van essentieel belang voor ons welzijn als mensen. Met het Calm Connection traject help ik op het gebied van zelfbeeld, zelfvertrouwen, consent, wensen en grenzen.

Daarnaast wil ik graag alvast aandacht vragen voor een nieuw initiatief:

Ik heb besloten om een bijzondere mogelijkheid te creëren waarmee we samen de prijzen van mijn diensten voor anderen laag kunnen houden.

Het Verbindend Budget is een initiatief waarbij mensen vrijwillig kunnen bijdragen, zodat ik in staat ben om mijn diensten tegen gereduceerde tarieven aan te bieden aan diegenen die het financieel minder breed hebben. Dit stelt me in staat om waarde en betekenis te blijven leveren aan een breder publiek en de toegankelijkheid van mijn diensten te vergroten.

Het idee achter het Verbindend Budget is simpel maar krachtig: door onze krachten te bundelen en een klein bedrag te doneren, kunnen we anderen helpen die anders niet in staat zouden zijn om van mijn diensten te profiteren. Zo kunnen we een positieve impact maken in het leven van mensen en hen ondersteunen bij het realiseren van hun persoonlijke groei en welzijn.

Ik ben ervan overtuigd dat compassie en verbondenheid een verschil kunnen maken.

Als je geïnteresseerd bent in het bijdragen aan het Verbindend Budget of meer informatie wilt ontvangen, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.